Skriva

En ekonomisk förvaltning för att få mer tid till skribentarbete

Om man äger en bostadsrätt och är styrelsemedlem i en bostadsrättsförening, kan det ta mycket tid från vardagen om man har ett stort ansvar i styrelsen. Arbetar man dessutom som skribent om dagarna, behöver man mycket tid på sig för att få ihop riktigt bra texter och artiklar. Då kan man som bostadsrättsförening tillsammans använda sig av en ekonomisk förvaltning genom Nabo, vilket alla medlemmar vinner mer tid på!

Smart ekonomisk förvaltning ger mer utrymme för annat

Fördelen med att ansluta sig till Nabo som bostadsrättsförening är att man vinner mycket tid och spar mycket administrativt arbete. Med en tjänst som en ekonomisk förvaltning, kan kunnig och professionell personal genom nabo.se avlasta allt administrativt arbete kring hyror, skatter, bokslut, avgifter och till exempel bokföring. Det innebär även att Nabo kan se till att man får en löpande årlig administrering kring årsredovisningar och ser till att kontakta berörda myndigheter vid behov. En professionell ekonomisk förvaltning med Nabo ger en heltäckande service för styrelsen i en bostadsrättsförening och ger alla engagerade medlemmar mer tid för annat i vardagen. Skriver man artiklar som skribent, hinner man med fler texter under dagen tack vare en avlastande ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningens styrelse.

Hinna skriva på heltid med smarta ekonomiska verktyg

Många skrivjobb som att till exempel skriva artiklar som skribent innebär att man behöver lägga många timmar under dagen på texter. Det finns många skrivjobb man kan leva på som till exempel journalist, spökskrivare, bloggare, författare eller skribent. Tycker man till exempel om att resa kan man kombinera det med att blogga. Då finns det smarta tips för en reseblogg som man kan ha nytta av. Man kan även skriva och ge ut en bok som kanske kan bli riktigt populär! För att skriva en bra bok är det också viktigt med inspiration för att skriva böcker för att lyckas. Vilket skrivjobb man än har, ger en ekonomisk förvaltning värdefull avlastning till en bostadsrättsförening, till alla medlemmar och styrelsen får värdefulla verktyg att använda. Med en ekonomisk förvaltning genom Nabo, kan man även få en digital brevlåda där man får en total övergripande samlad information kring allt som rör bostadsrättsföreningen. Det innebär en säker inloggning med BankID och integrerade bankkonton, lägenhetsförteckningar, realtidsrapporter och mycket mer. En digital brevlåda innebär även att man kan använda den som app till mobilerna.

Tack vare att man som bostadsrättsförening använder sig av en ekonomisk förvaltning genom Nabo, behöver man inte oroa sig för utskick av hyresavier och fakturor då allt tas om hand om av Nabo. En ekonomisk förvaltning är det perfekta verktyget för en kontinuerlig uppföljning av bostadsrättsföreningens hela ekonomi, samt att kunnig personal på Nabo alltid kan ge värdefull och personlig rådgivning när man behöver. Som bostadsrättsförening kan man också genom Nabo få en grundläggande utbildning i en kundportal kring en ekonomisk förvaltning och viktiga nyhetsuppdateringar.